VI ØNSKER OSS MER SPORTS- OG TURUTSTYR😊
Er det noen som har sports – og turutstyr de ønsker å donere bort til Utlånssentralen i Rollag? Er utstyret i orden og pent brukt, ta kontakt så kan vi vurdere om det er noe vi trenger😊 Nadine Mielke – 959 62 280 eller Linda Abrahamsen – 948 11 526.
Alt av utstyr er interessant; skiutstyr, skøyter, telt, rulleski, alpinutstyr, snowboardutstyr, kano, sykler, sykkeltilhenger, små og store tursekker, liggeunderlag, tennstål, tursag, hodelykter, solcellelader, spade, turstol, kompass, pølsespyd, kikkert, førstehjelpsutstyr, vaffeljern til bål, fiskehov m.v.
Hos Utlånssentralen kan du som privatperson, barnehage eller skole i Rollag kommune låne utstyr til flere sport og friluftsaktiviteter i inntil 7 dager.
Utlånssentralen driftes av Rollag og Veggli frivilligsentral, i samarbeid med folkehelsekoordinator. Alt av utstyr befinner seg på kommunehuset i Rollag.
Translate »