Lån e-bøker og e-lydbøker gratis via BookBites.
Prøv appen vår BookBites til e-bøker og lydbøker. Den er gratis å bruke og passer for barn og ungdom også🤗
Alle som har lånekort ved et bibliotek i Viken kan låne e-bøker og e-lydbøker gratis gjennom appen BookBites bibliotek.
BookBites kan brukes på nettbrett og mobile enheter som benytter operativsystemene iOS eller Android (lastes ned fra App Store eller Google Play). Du må opprette en bruker i BookBites første gang du registrerer deg, og du får tilgang via epostadresse og passord. I BookBites kan du låne, reservere og lese bøker.
E-bøkene har 4 ukers lånetid. Du kan låne inntil fire e-bøker samtidig. Du kan låne inntil to e-lydbøker samtidig.
Slik kommer du i gang:
Last ned appen BookBites bibliotek fra App store eller Google play.
Opprett en BookBites-bruker.
Første gang du logger inn må du velge hvilket bibliotek du har lånekort fra.
Appen har godt utbygd lesefunksjonalitet, man kan tilpasse og markere teksten, skrive notater og slå opp ord. Man kan endre sidenes bakgrunnsfarge, og boken åpnes på den siden man avsluttet lesningen. Appen har automatisk innlevering av boka ved forfall, og det er også mulig å levere inn boka før forfallsdato. Bøkene kan leses offline.
Linken under tar deg videre til en guide:
Translate »