For barn i aldersgruppene 3 – 10 år.

Onsdag 25. april (Rollag bibliotek, avd. Rollag). Vi begynner kl. 17.00, (presis!) og avslutter senest kl. 19.00.

Her er det et verksted for “tingletere” som Pippi Langstrømpe!
På dette verkstedet får vi besøk av kunstneren Regien Cox som skal vise oss hvordan vi kan bruke alle tingene vi finner, og lage kunstskulpturer av de!

Frem til verkstedet må alle være tingletere og samle sammen fine små dingser og duppeditter dere liker, og ha de med dere i en skoeske. Det kan være ting dere eier, eller ar funnet, som dere har et forhold til, og som dere har lyst lage en skulptur av. Det kan være alt fra gamle lampeskjermer, tekstiler, skruer, magneter, gamle leker, bamser, all verdens rusk og rask!

Praktisk info:
Kom i klær dere ikke er redde for.
Kom med en voksen som kan ta dere med hjem når dere plutselig er ferdige.
Voksne som ikke behøver hjelpe til, kan hygge seg på biblioteket med en kopp kaffe og masse lesestoff imens.

Dette verkstedet er støttet av Norsk Kulturråd.
Arrangør: Barnas kunstverksted i Rollag v/Gunvor Nervold Antonsen/Rollag kommune/Biblioteket i Rollag.

Det er plass til 20 barn. “Første mann til mølla” med påmelding til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/Barnas-kunstverksted-Rollag-10357520061275/