Bark en båt! Pimp it up!
Barkebåtverksted med besøk av Rollag knivlag.

For barn i aldersgruppene 3 – 10 år.
Onsdag 31. oktober 2018 (Rollag bibliotek, avd. Rollag). Vi begynner kl. 17.00, (kom helst presis!) og avslutter senest kl. 19.00.

På dette verkstedet skal vi spikke barkebåter av furubark, og style de opp med perler, paljetter og tekstiler etterpå. Vi får besøk av Rollag knivlag den første timen, som vil hjelpe alle med å komme i gang. De som har egen god barnekniv kan ta med den, men knivlaget stiller med knivsett og førstehjelpsskrin.

Praktisk info:
• Kom i klær dere ikke er redde for.
• Kom med en voksen som kan ta dere med hjem når dere plutselig er ferdige.
• Voksne som ikke behøver hjelpe til, kan hygge seg på biblioteket med en kopp kaffe og masse lesestoff imens.

Arrangør: Barnas kunstverksted i Rollag v/Gunvor Nervold Antonsen/Rollag kommune/Biblioteket i Rollag.

Det er plass til ca. 20 barn. “Første mann til mølla” til arrangementet.

VELKOMMEN!

Del med venner og kjente!