Barnas kunstverksted Rollag inviterer til “Rotle-rom verksted” 1. juni, med besøk av barnebokforfatter og illustratør Lene Ask

Familien Rotle

På biblioteket i Rollag (kommunehuset), for aldersgruppene 4–12 år. Barn fra Flesberg, Nore og Uvdal og Rollag kommuner er velkommen! Arrangementet er gratis, men si gjerne fra om du kommer!

På dette lørdags-verkstedet får vi besøk av barnebokforfatter og illustratør Lene Ask, som skal vise oss hvordan vi kan lage skikkelig rotete tegninger, inspirert av hennes barnebøker om Familien Rotle! På verkstedet vil vi tegne, klippe og lime, og Lene vil lese litt fra noen av sine bøker! Lene Ask har skrevet og illustrert en rekke bøker for barn og ungdom, bl.a. bøkene om Jo og Jenny! Så kanskje dukker også Jo og Jenny opp, i et skikkelig rotete rom!

Praktisk info:

• Vi starter felles kl. 12, og alle avslutter innen kl. 14. Barn som er ferdig tidligere må avtale henting med sine foreldre. Skolebarn trenger ikke ha foreldre tilstede under verkstedet, men voksne som vil vente kan hygge seg på biblioteket med kaffe og lesestoff imens.
  • Kom i klær du ikke er redd for.

Arrangør: Barnas kunstverksted i Rollag v/Gunvor Nervold Antonsen, kulturkonsulent Helena Hafthorsdottir Lindheim, Rollag kommune og Biblioteket i Rollag.

Se arrangementer på Facebook: Barnas kunstverksted Rollag

Se bilder fra verksteder på Instagram: barnaskunstverkstedrollag

Barnebokforfatter og illustratør Lene Ask

Lene Ask