Trollverksted med besøk av barnebokforfatter og illustratør Gry Moursund. Lørdag 2. november kl. 12.00-14.00 på Rollag bibliotek, avd. Rollag. For aldersgruppene 4–12 år. Barn fra Flesberg, Nore og Uvdal og Rollag kommuner er velkommen! Arrangementet er gratis.

På dette lørdags-verkstedet får vi besøk av barnebokforfatter og illustratør Gry Moursund, som har illustrert bøkene om Bukkene Bruse; de tøffe bukkene og det rampete trollet med hull i tenna og mark i nesa, som dukker opp både på badeland, gamlehjem og skole! På verkstedet viser Gry oss hvordan hun lager sine bilder, og barna får lage egne trolltegninger (og annet!) sammen med Gry. Så håper vi også at Gry vil fortelle oss litt om sin neste bok (som kommer i 2020): Alle som har rompe liker å prompe! 

Praktisk info:

  • Vi starter felles kl. 12, og alle avslutter innen kl. 14. Foreldre som ikke trenger hjelpe til, kan hygge seg på biblioteket med en kopp kaffe og lesestoff imens.
  • Kom i klær du ikke er redd for å få fettstift og tusj på!

Arrangør: Barnas kunstverksted i Rollag v/Gunvor Nervold Antonsen,
kulturkonsulent Helena Hafthorsdottir Lindheim, Rollag kommune og Biblioteket i Rollag.

Se arrangementer på Facebook: Barnas kunstverksted Rollag
Se bilder fra verksteder på Instagram: barnaskunstverkstedrollag

Gry Moursund (f. 1969), er illustratør og barnebokforfatter på Cappelen Damm forlag. Hun har kunstutdannelse fra Norge, Sverige og Storbritannia, og er kjent for sin fargerike og viltre malestil med trekk fra barnetegninger. Gry har illustrert en rekke barnebøker i samarbeid med ulike forfattere, men også skrevet flere egne bøker. Hun er tildelt priser for sine barnebokillustrasjoner både i Norge og Sverige. Les mer om Gry her: https://no.wikipedia.org/wiki/Gry_Moursund

Verkstedet er en del av arrangementsserien «Bokåret i Buskerud – fest fra fjord til fjell», støttet av Nasjonalbibliotekets kampanje Bokåret 2019.

Translate »