Onsdag 23. oktober kl. 10.00 blir det offisiell åpning av meråpent bibliotek i Veggli v/ordfører Viel Jaren Heitmann. Biblioteket blir åpent og bemannet kl. 09.00-21.00 den dagen, og du er invitert innom for en prat, et kakestykke, en kopp kaffe og sist men ikke minst: Ditt eget meråpent kort og opplæring i selvbetjeningsløsningen vår.

Biblioteket i Veggli har nå blitt utstyrt med innloggingspanel ved inngangsdøren, selvbetjeningsenhet for utlån og levering av bøker og overvåkningskameraer både ute og inne. På åpningsdagen kan du registrere deg for meråpent kort og få opplæring i hvordan systemet og utstyret fungerer. Åpningstidene for meråpent bibliotek er kl. 07-23 hver dag, hele året. Dvs. at alle som har meråpent kort kan komme seg inn i bibliotekets lokaler i åpningstidene og både låne og levere bøker/filmer/spill på egenhånd.

Vi håper at et meråpent bibliotek vil bidra til enda mer bruk av biblioteket – ikke kun for utlån av bøker men også til møtevirksomhet, arrangementer, filmvisninger, dataspilling osv.

Hjertelig velkommen 🤗

Translate »