Pga. smittefare av koronaviruset COVID-19 blir bibliotekene i Rollag og Veggli stengt på ubestemt tid, fra og med 12. mars 2020. Vi holder våre brukere oppdaterte både her og på bibliotekets Facebook side: Rollag bibliotek.

Vi har også skrudd av meråpent funksjonen på biblioteket i Veggli, da vi ikke kan risikere at flere personer samles i bibliotekets lokaler samtidig.

Samtidig ønsker vi å gjøre vårt beste til at folk som er i hjemmekarantene, familier med barn som nå blir hjemmeværende på ubestemt tid, og andre mennesker i kommunen vår har lesestoff og/eller filmer de neste ukene. Vi må vurdere risikoen i hvert enkelt tilfelle, men hvis du ønsker deg noe fra biblioteket kan du ta kontakt med Helena på tlf. 941 36 150, tirsdager og torsdager kl. 10-15.